maandag 27 februari 2012

Maandag 27 februari

De eerste dag na de vakantie zit er weer op. En zoals gewoonlijk is de dag omgevlogen. Eerst hebben we in de kring elkaar verteld over onze vakantiebelevenissen. Daarna zijn we met kern 8 gestart. Het thema van kern 8 is Op het podium. We hebben deze keer geen thematafel maar een themahoek. Juf Nienke heeft de hoek na schooltijd afgemaakt.
Ziet er leuk uit hè.
Om 10.00 uur hebben we de verjaardag van Kay-dee gevierd. Kay-dee is 21 februari 7 jaar geworden. Kay-dee straalde de hele dag.

Het laatste uur van de ochtend en de eerste drie kwartier van de middag is juf Nienke bezig geweest met het nieuwe thema. De kinderen hebben ook geknutseld. We hebben nog geen tijd gehad om deze knutselwerkjes op te hangen. Maar dat gaan we deze week nog doen.
Natuurlijk moesten we ook nog tijd besteden aan VLL: werkbladen maken en het lezen oefenen. En dan is het zo 15.30 uur. Sommige kinderen bleven nog wat langer op school i.v.m. een cursus van de Verlengde Schooldag.

Morgenmiddag zie ik u allemaal. Ik ben hartstikke blij dat u tijd gemaakt heeft voor de diplomauitreiking. Van elk kind komt er iemand. Super!!! Heel fijn voor de kinderen.

1 opmerking:

  1. Wat een gezellig hoekje.

    Gefeliciteerd met de award (op mijn Blog)

    groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen