dinsdag 28 februari 2012

Letterdiploma!

Vandaag was het dan zover: de uitreiking van de letterdiploma's.
Maar eerst nog bijna een hele dag gewoon werken. De dag begon met een boekenbeurt van Sylvie. Was weer toppie, Sylvie!!! De les VLL ging met name over woorden die eindigen op ng of nk. Dat was moeilijk. De kinderen kregen bijvoorbeeld als opdracht: la...... wat kan daar achter ng of nk. Veel kinderen hadden nog moeite met deze opdracht. Maar we zijn op school om te leren.
In de gymzaal had mijnheer Gé een ballencircuit klaargezet. Als ik de kinderen dan zo bezig zie, denk ik: eigenlijk zouden ze wat vaker gymles moeten krijgen.
Juf Coba heeft 'smiddags de schrijfles gegeven zodat ik alles klaar kon zetten voor de diplomauitreiking.


Om 14.45 uur was het dan zover. De UITREIKING VAN DE LETTERDIPLOMA'S. Wat waren er veel papa's en mama's gekomen. Geweldig. De kinderen hebben allemaal een stukje voorgelezen terwijl de papa's en mama's een kopje koffie of thee dronken met een plakje cake erbij. En wat ging het lezen goed!
 
Mijnheer Ron deelde de letterdiploma's uit.

Van juf Irene kreeg iedereen een roos. Daar hadden een paar lieve mama's voor gezorgd.
Natuurlijk hebben de kinderen ook nog in een razend tempo alle letters gelezen.
Tot slot las Joanieke voor uit eigen werk. Joanieke heeft zelf een boek geschreven. Super, Joanieke, ik heb je boek met veel plezier gelezen.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's van de letterdiploma uitreiking, mooi moment en mijlpaal voor alle kinderen! En wat knap van Joanieke, een eigen verhaal geschreven, knap hoor!

    Groetjes,
    Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk om mee gemaakt te hebben! Echt weer een mijlpaal

    Groetjes,

    Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het was super! al die trotse snoetjes en idd, super lief van de moeders die voor de rozen hadden gezorgd! Syl was en is er super blij mee!!!

    BeantwoordenVerwijderen