maandag 16 januari 2012

Maandag 16 januari

Tijdens de inloop heeft Aris hard gewerkt aan de collage Ik kom uit een ei. Prima gedaan, Aris! Joanieke had weer plaatjes meegebracht voor de lettermuur. Goed zo, Joanieke! Merel was er ook weer na vijf dagen Disneyland Parijs. Jammer dat Vera ziek was. We hopen dat je gauw beter bent, Vera.
In de kring hebben we gezellig met elkaar gepraat over het weekend. Aris had zijn kinderfeestje gegeven, een piratenfeest. En natuurlijk had Merel ook veel te vertellen. Tijdens de les VLL heeft groep 1 het woord pauw met de letter au geleerd en groep 2 heeft het woord reus met de letter eu geleerd. We hebben filmpjes bekeken over de pauw en de reus. Tijdens de verwerking gingen de kinderen weer in drie groepen aan het werk. De kinderen waren zo hard aan het werk dat we ons drinken en fruit pas na de pauze hebben genomen. Juf Jeanne was ziek. Daarom heb ik een tekenles in de klas gegeven. De kinderen hebben een wintermandala gekleurd. Ik plak ze in de tekenboeken. 's Middags hebben we de letter ui geschreven, we hebben gerekend en zelfstandig werken stond op het rooster.
Na schooltijd hebben zeven kinderen meegedaan met de activiteit van de Verlengde Schooldag. De kinderen gaan acht weken meedoen aan een muziekcursus. Wat ik ervan gezien en gehoord heb was heel leuk.

1 opmerking:

  1. Hier waren ze super enthousiast over de verlengde schooldag. Ze hadden een liedje en moesten lopen als muizen en olifanten en daarna nog met de instrumenten spelen.
    Stan wad helemaal gelukkig dat hij ook muziek les heeft!

    Wat hebben jullie weer veel gedaan vandaag!
    Merel had een boekje bij met opdrachten die vorige week gemaakt zijn. Zij heeft ze niet gedaan. Moet/kan ze deze nog inhalen?

    BeantwoordenVerwijderen