dinsdag 11 oktober 2011

Dinsdag 11 oktober

De ochtend stond in het teken van de Kinderboekenweek. De kinderen van groep 3 begonnen in hun eigen lokaal met het maken van een medaille. Wat zijn ze mooi geworden.



De tweede activiteit was in het lokaal van mijnheer Ger. Daar hebben de kinderen in groepjes een collage gemaakt. Na de pauze gingen de kinderen nog een uur naar mijnheer Medi. Daar hebben de kinderen een masker gemaakt. As. vrijdag bent u vanaf 11.30 uur welkom op school. Dan kunt u de werkstukken van de kinderen bewonderen. Op het einde van de dag was Chloe heel verdrietig. Ze wilde zo graag haar werkstukken mee naar huis nemen. Ik heb haar toen uitgelegd dat alle papa's en mama's haar werkstukjes graag willen bekijken as. vrijdag en dat ze de medaille en het masker dan vrijdag om 12.15 uur mee naar huis mag nemen.
Vanmiddag hebben we VLL gedaan: we hebben gelezen, werkbladen gemaakt en woorden geflitst. Eigenlijk had ik nog een lesje gepland met de letterdoos. Maar omdat de kinderen op het einde van de dag best moe waren, heb ik dit lesje maar uitgesteld. Morgen is er weer een dag!!!
De kinderen en de juf hebben erg genoten van deze dag. De sfeer in de klas was prima vandaag. Dat proberen we zo te houden. Tot slot nog het EigenWijsje van deze week, het kaartje is getrokken door Levy.


1 opmerking:

  1. thomas helemaal trots dat zijn foto op internet staat! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen